Προδημοσίευση Προγράμματος “Ένδυση και Υπόδηση – Νέες Προοπτικές” – 30/4/2010

Το Πρόγραµµα «ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» αποτελεί µια επιµέρους πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονοµίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΥΠΟΙΑΝ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηµατικότητα 2007-2013» (ΕΠΑΝ.ΙΙ) για την παροχή ενισχύσεων σε υφιστάµενες Πολύ Μικρές, Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τοµέα της κλωστοϋφαντουργίας, της ένδυσης, της υπόδησης και του δέρµατος, µε σκοπό τη δηµιουργία των προϋποθέσεων ενθάρρυνσης της καινοτοµίας και ενίσχυσης της επιχειρηµατικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων των κλάδων αυτών.

Το ΥΠΟΙΑΝ καλεί όλους τους ενδιαφερόµενους να υποβάλλουν προτάσεις για ένταξη έργων στο Πρόγραµµα «ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» σύµφωνα µε τους όρους του Οδηγού του Προγράµµατος που θα οριστικοποιηθεί µε την προκήρυξη, του οποίου οι όροι και προϋποθέσεις θέτουν το πλαίσιο εφαρµογής του προγράµµατος έως την ολοκλήρωση των έργων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.antagonistikotita.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γραφείο Πληροφόρησης ΕΠΑΝ ΙΙ στο 801 11 36 300.