Στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, στον Αστακό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Δημάρχων Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου, Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, Δωρίδος κ. Γιώργου Καπεντζώνη και της Αντιδημάρχου Θέρμου κας. Γιάννας Καλημέρη με θέματα συζήτησης το κοινό τουριστικό προϊόν των πέντε Δήμων και το ενδεχόμενο σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, κ.κ. Γιώργος Κοτρώνης και Μπάμπης Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Νίκος Κωστακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Σωτήρης Γερόλυμος, ο Αντιδήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δωρίδος κ.κ. Κώστας Παλασκώνης, Ανδρέας Ευσταθίου και Δήμος Ταράτσας.

Με τη βούληση των Δημάρχων και τη στήριξη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, οι συζητήσεις μεταξύ των πέντε Δήμων θα συνεχιστούν με σκοπό τη διαμόρφωση κοινών στοχεύσεων και την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών επί αναπτυξιακών θεμάτων, με γνώμονα το κοινό όφελος.