Ενημερωτική εκδήλωση στο Αιτωλικό για την 1η Πρόσκληση CLLD/LEADER της ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ
24 Ιούνιος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση στο Αιτωλικό για την 1η Πρόσκληση CLLD/LEADER της ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις» που προκήρυξε η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγρο... »
Eνημερωτική εκδήλωση στο Νεοχώρι για την1η Πρόσκληση CLLD/LEADER της ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ
24 Ιούνιος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

Eνημερωτική εκδήλωση στο Νεοχώρι για την1η Πρόσκληση CLLD/LEADER της ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις» που προκήρυξε η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγρο... »
10 Ιούνιος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 και ώρα 14:00, στα γραφεία της, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: Αντικατάσταση Ορκωτών Ελεγκτών, λόγω συνταξιοδότησης Τροποποίηση Καταστατικού Διάφορα – ανακοινώσεις   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ... »
5 Ιούνιος 19 | Προκυρήξεις

Διόρθωση σε σημείο της προκήρυξης των ιδιωτικών επενδύσεων του LEADER

Στο έντυπο της Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Μέτρο 19.2 για ιδιωτικού χαρακτήρα επενδύσεις, εκ παραδρομής αναφέρεται στην σελίδα 27, σημείο 7 «Γενικές δαπάνες «…….. επιλέξιμες δύναται να είναι μόνο όσες πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 4 σημείο ΙΙ.Γ.ii.10…», αντί για το σωστό που είναι: «…….. επιλέξιμες δύναται να είναι μόνο όσες πλη... »
5 Ιούνιος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις, Προκυρήξεις

Ενημέρωση για το πρόγραμμα LEADER σε μελετητές, μηχανικούς και λογιστές

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ ενημερώνει ότι την Πέμπτη 13/6/2019 και ώρα 18:00, στα γραφεία της (Ε.Ο. Αντιρρίου – Ναυπάκτου, κόμβος περιφερειακού), θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση/εκπαίδευση για την προκήρυξη ιδιωτικών έργων, του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER, σε μελετητές, μηχανικούς και λογιστές.... »