25 Νοέμβριος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

Αποφάσεις ένταξης δημοσίων επενδύσεων τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ενημερώνει ότι εκδόθηκαν οι αποφάσεις ένταξης, προϋπολογισμού 6,4 εκ €, για τα 24 έργα δημοσίου χαρακτήρα του τοπικού προγράμματος LEADER: ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.1 Επέκταση δικτύου αποχέτευσης Μαμουλάδας Επέκταση δικτύου αποχέτευσης Πούντου Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού και αντλιοστασίου ύδρευσης στην περιοχή Λυγιά Ναυπάκτου ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.2 Κατασκευή... »
14 Νοέμβριος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

Τελικός πίνακας κατάταξης δημοσίων επενδύσεων τοπικού προγράμμτος CLLD/LEADER

Στον ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τον τελικό πίνακα κατάταξης για τις επενδύσεις δημοσίου χαρακτήρα, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΔΠ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΠ – ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... »
13 Νοέμβριος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 24 ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD/LEADER 6,4εκ€

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ενέκρινε το αίτημα υπερδέσμευσης 4,7εκ € της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΕ ΟΤΑ για την ένταξη του συνόλου των έργων δημοσίου χαρακτήρα, που είχαν αξιολογηθεί θετικά στο πλαίσιο της προκήρυξη δημοσίων επενδύσεων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER (για το μέρος του τοπικού προγράμματος που χρηματοδοτείται... »
13 Νοέμβριος 19 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΥΠΟΒΟΛΗ 82 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 21,4εκ€

Στο πλαίσιο της προκήρυξης για την υποβολή ιδιωτικών επενδύσεων στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER (για το μέρος του τοπικού προγράμματος που χρηματοδοτείται από το ΠΑΑ) κατατέθηκαν 82 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 21.389.426,16€, με την αιτούμενη δημόσια δαπάνη να ανέρχεται σε 12.470.117,06€. Η υφιστάμενη διαθέσιμη δημόσια δαπάνη καλύφθηκε κατά 475%. Τα στοιχεία... »