29 Ιούνιος 20 | Προκυρήξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε.ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ”, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ (ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/7/2020)

Ο Δήμος Ναυπακτίας δημοσίευσε διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε.ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ”, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 21/7/2020 και ώρα 10:00π.μ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ... »
29 Ιούνιος 20 | Προκυρήξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Δ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/7/2020)

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου δημοσίευσε διακήρυξη για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Δ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 21/7/2020 και ώρα 10:00π.μ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ... »
25 Ιούνιος 20 | Προκυρήξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ”, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ (ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/7/2020)

Ο Δήμος Ναυπακτίας δημοσίευσε διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο “Ανάπλαση δημοτικής οδού στο Αντίρριο”, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 14/7/2020 και ώρα 10:00π.μ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ... »
23 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Ολοκλήρωση διαγωνισμού για το έργο “Εμπλουτισμός ιματιοθήκης με παραδοσιακές φορεσιές Ναυπακτίας”, με δικαιούχο τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Ναυπακτίας “Ο Ανεμογιάννης”

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Ναυπακτίας “ο Ανεμογιάννης” ολοκλήρωσε την διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή αναδόχων του έργου “Εμπλουτισμός ιματιοθήκης με παραδοσιακές φορεσιές Ναυπακτίας”, προϋπολογισμού 37.600,04€. Το έργο έχει ενταχθεί στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.... »
19 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Πολυχώρος “Μανιταριού” Κεντρικής στην Ορεινή Ναυπακτία», με δικαιούχο τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  διατύπωσε θετική γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του Υποέργου «Πολυχώρος “Μανιταριού” Κεντρικής στην Ορεινή Ναυπακτία», της Πράξης «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ» ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ», το οποίο έχει ενταχθεί στο τοπικό πρόγραμμα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, συνολικού... »
19 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τις κοινές τους στοχεύσεις για τη διαχείριση ενός τουριστικού προϊόντος που θα αφορά στο σύνολο της περιοχής έθεσαν επί τάπητος οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας, Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, Δωρίδος κ. Γιώργος Καπεντζώνης, Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η Αντιδήμαρχος Θέρμου με αρμοδιότητες στον τουρισμό  κ. Γιάννα Καλημέρη. Η πρωτοβουλία... »
17 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ»

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έδωσε σύμφωνη γνώμη για το έργο «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ» (450.000,00€), με δικαιούχο τον Δήμο Ναυπακτίας, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ακόλουθο αρχείο: ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ... »
15 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ «Ανάπτυξη Δράσεων του Φορέα Ελληνική Αστυνομία για την πρόληψη πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών σε δάση και δασικές εκτάσεις της περιοχής της Αιτωλίας»

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έδωσε σύμφωνη γνώμη για το έργο “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ (137.500,00€), το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Για περισσότερες... »
12 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟΥ «ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΙΡ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, υπέγραψε την έγκριση και εκτέλεση εργασιών του έργου «ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΙΡ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», το οποίο έχει ενταχθεί στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, με προϋπολογισμό 200.000€. Το έργο θα υλοποιηθεί με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας... »
11 Ιούνιος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ 1ου ΥΠΟΕΡΓΟΥ του ΕΡΓΟΥ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ»

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έδωσε σύμφωνη γνώμη για το 1ο υποέργο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» (342.960,00€), με δικαιούχο τον Δήμο Ναυπακτίας, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Για περισσότερες... »