19 Οκτώβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Ικανοποιητική η πορεία υλοποίησης των ιδιωτικών επενδύσεων (LEADER ΠΑΑ). Καθορίστηκε η στοχοθεσία έως 31/12/2020

Η Αιτωλική Αναπτυξιακή, με την άριστη συνεργασία των 42 δικαιούχων των ιδιωτικών επενδύσεων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER (ΠΑΑ), ολοκλήρωσε την Α΄ ενδιάμεση αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης των ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων, η οποία αφορούσε το χρονικό διάστημα από την υποβολή της αίτησης στήριξης έως την 30/9/2020. Το συνολικό κόστος των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί... »
13 Οκτώβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Προέγκριση δημοπράτησης για το έργο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΩΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ”, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έδωσε σύμφωνη γνώμη για την δημοπράτηση του έργου “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΩΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ” (121.520,00€),  με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ακόλουθο... »
9 Οκτώβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Υποβολή 5 προτάσεων δημοσίων επενδύσεων στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER (Αλιείας) Αιτωλικής Αναπτυξιακής, συνολικού προϋπολογισμού 1.916.500€

Στο πλαίσιο της πρόκλησης για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων δημοσίου χαρακτήρα, από τους ΟΤΑ της περιοχής παρέμβασης και τους φορείς τους, υποβλήθηκαν 5 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 1.916.500,00€, υπερκαλύπτοντας τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης κατά 300%. Ειδικότερα, προτάσεις υπέβαλαν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο... »
2 Οκτώβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Προέγκριση δημοπράτησης του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ”, του Δήμου Ναυπακτίας

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έδωσε σύμφωνη γνώμη για το 1ο υποέργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ” (249.581,00€), του έργου “Συντήρηση και προβολή αναρριχητικού πεδίου Βαράσοβας”, με δικαιούχο τον Δήμο Ναυπακτίας, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Για περισσότερες... »