27 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Αποφάσεις ένταξης δημοσίων επενδύσεων τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER (ΕΠΑλΘ), προϋπολογισμού 922.000,00€

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ανακοινώνει την ένταξη τριών (3) δημοσίων επενδυτικών σχεδίων, προϋπολογισμού 922.000,00€, στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER (χρηματοδότηση από ΕΠΑλΘ) και συγκεκριμένα των κάτωθι: Αποξήλωση ασφαλτικού και κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου σε τμήμα παραλιακού μετώπου Αστακού, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου και προϋπολογισμό... »
18 Νοέμβριος 20 | Προκυρήξεις

Διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ”, από τον Δήμο Ναυπακτίας (καταληκτική ημερομηνία 8/12/2020)

Ο Δήμος Ναυπακτίας δημοσίευσε διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” (600.000,00€), το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 8/12/2020 και ώρα 10:00. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ... »
17 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Σεμινάριο για την πληρωμή των ιδιωτικών επενδύσεων του ΠΑΑ

Τα στελέχη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής θα συμμετάσχουν στο εξ’ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση στη Διαχείριση Πληρωμών Ιδιωτικών Έργων του Υπομέτρου 19.2″ & ” Καταχώρηση Αιτήματος Μερικής Πληρωμής”, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23/11/2020. Επί της ουσίας πρόκειται για την ολοκλήρωση των εκκρεμών διαδικασιών από το Υπουργείο... »
17 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Διαδικτυακό διακρατικό σεμινάριο “Αποδοτικά τοπικά έργα για μια βιώσιμη Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα”

Στελέχη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής θα συμμετάσχουν στο διαδικτυακό διακρατικό σεμινάριο με θέμα “Αποδοτικά τοπικά έργα για μια βιώσιμη Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα”, το οποίο θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2020.  Το συνέδριο διοργανώνεται από την FARNET. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.... »
16 Νοέμβριος 20 | Προκυρήξεις

Διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού του υποέργου 1 του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ”, από τον Δήμο Ναυπακτίας (καταληκτική ημερομηνία 8/12/2020)

Ο Δήμος Ναυπακτίας δημοσίευσε διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για το ΥΠΟΕΡΓΟ 1, του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ”  (304.000,00€), το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 8/12/2020 και ώρα 10:00. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ... »
13 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “A European Rural Agenda is urgently needed for rural territories after COVID crisis”

Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “A European Rural Agenda is urgently needed for rural territories after COVID crisis”  αποτελεί συνδιοργάνωση: της Επιτροπής για τους Φυσικούς Πόρους (NAT Commission), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Περιφέρειες και της ομάδα RUMPA & Smart Villages, με την υποστήριξη οργανισμού Rurality –Environment – Development... »
6 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία πληρωμών ιδιωτικών επενδύσεων τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER”

Η Αιτωλική Αναπτυξιακή θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία πληρωμών ιδιωτικών επενδύσεων τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER”, την Δευτέρα 9/11/2020 και ώρα 14:00, με τους δικαιούχους των ιδιωτικών επενδύσεων και τους συνεργάτες τους. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η παροχή απαιτούμενων πληροφοριών και ο προγραμματισμός ενεργειών, προκειμένου... »
6 Νοέμβριος 20 | Νέα & Ανακοινώσεις

Πραγματοποίηση πληρωμών δημοσίων επενδύσεων

Στις 6/11/2020 ξεκίνησε και ο κύκλος των πληρωμών για τις επενδύσεις του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Οι πρώτες πληρωμές αφορούν τμήμα των επενδύσεων δημοσίου χαρακτήρα: “Πολυχώρος Μανιταριού Κεντρικής στην Ορεινή Ναυπακτία”, με δικαιούχο τον Δήμο Ναυπακτίας “Εμπλουτισμός ιματιοθήκης με παραδοσιακές φορεσιές Ναυπακτίας”,... »