29 Ιανουάριος 21 | Νέα & Ανακοινώσεις

Προέγκριση δημοπράτησης για το έργο “Αποξήλωση ασφαλτικού και κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου σε τμήμα παραλιακού μετώπου Αστακού”, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER (ΕΠΑλΘ) Αιτωλικής Αναπτυξιακής, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

Ο Ενδιάμεσος Φορέας (ΕΦ) ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ έδωσε σύμφωνη γνώμη για την δημοπράτηση του έργου “Αποξήλωση ασφαλτικού και κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου σε τμήμα παραλιακού μετώπου Αστακού”, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER (ΕΠΑλΘ) Αιτωλικής Αναπτυξιακής, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου και προϋπολογισμό... »
28 Ιανουάριος 21 | Νέα & Ανακοινώσεις

3η πληρωμή για το έργο “Εμπλουτισμός ιματιοθήκης με παραδοσιακές φορεσιές Ναυπακτίας”

Στις 21/1/2021 πραγματοποιήθηκε η 3η πληρωμή του επενδυτικού σχεδίου δημοσίου χαρακτήρα “Εμπλουτισμός ιματιοθήκης με παραδοσιακές φορεσιές Ναυπακτίας”, με δικαιούχο τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Ναυπακτίας “Ο Ανεμογιάννης”. Το ποσό της πληρωμής ανέρχεται σε 11.172,40€. Με την παρούσα πληρωμή έχει καταβληθεί: στον δικαιούχο το 80,05% του προϋπολογισμού... »