29 Οκτώβριος 21 | Νέα & Ανακοινώσεις

Έγκριση Διακρατικού Σχεδίου Συνεργασίας «Enhancement of European Rural Development Capabilities – ENERDECA II»

Εγκρίθηκε το Διακρατικό Σχέδιο Συνεργασίας «Enhancement of European Rural Development Capabilities – ENERDECA II», στο οποίο συμμετέχει η Αιτωλική Αναπτυξιακή, μαζί με 24 ακόμη φορείς. Στο πλαίσιο του σχεδίου συνεργάζονται φορείς από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Λιθουανία. Συντονιστής του σχεδίου συνεργασίας είναι η Αναπτυξιακή Καβάλας.... »
21 Οκτώβριος 21 | Νέα & Ανακοινώσεις

Mobile εφαρμογή “I-AGRIC” από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Το ΥΠΑΑΤ ανέπτυξε και διαθέτει μία νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης του αγροτικού κόσμου μέσω του κινητού τηλεφώνου (mobile). Η mobile εφαρμογή «i–AGRIC», που είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση από το Google Play Store, το Apple Store και το HUAWEI AppGallery, παρέχει στους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής και τους πολίτες τις ακόλουθες υπηρεσίες: Υπηρεσίες γενικής ενημέρωσης... »
13 Οκτώβριος 21 | Νέα & Ανακοινώσεις

Πληρωμή 86.753,18€ στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για το γήπεδο Αιτωλικού

Στις 13/10/2021 πραγματοποιήθηκε πληρωμή 86.753,18€ (δημόσια δαπάνη) στο επενδυτικό σχέδιο “Κατασκευή Συνθετικού Χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Δ.Δ. Αιτωλικού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου”, με δικαιούχο τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Με την παρούσα πληρωμή έχει καταβληθεί: στο έργο “Κατασκευή Συνθετικού Χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Δ.Δ. Αιτωλικού Δήμου Ι.Π.... »
8 Οκτώβριος 21 | Προκυρήξεις

(Έχει ενσωματωθεί τροποποίηση) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων, στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ (νέα καταληκτική ημερομηνία: 10/12/2021)

Στο πλαίσιο του Μέτρου 8.3.3 του Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 (ΕΠΑλΘ 2014-2020), ο Ενδιάμεσος Φορέας  Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, καλεί τους ενδιαφερόμενους (δυνητικούς δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για έργα ιδιωτικού χαρακτήρα. Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πρόσκληση εφαρμόζονται στην περιοχή εφαρμογής Αλιείας του τοπικού... »