Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το νέο LEADER (2016-2023), με την πρόταση της Αιτωλικής Αναπτυξιακής να λαμβάνει την 8η υψηλότερη βαθμολογία σε σύνολο 49 προτάσεων, σε εθνικό επιπέδο.

Η πρόταση της Αιτωλικής Αναπτυξιακής για δεύτερη συνεχή προγραμματική περίοδο λαμβάνει υψηλή βαθμολογία και κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων σε εθνικό επίπεδο και πρώτη μεταξύ των προτάσεων που υποβλήθηκαν από τις περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Και αυτή η πρόταση, όπως και η προηγούμενη, καταρτίστηκε αποκλειστικά και μόνο από το προσωπικό της εταιρείας, γεγονός που αναδεικνύει τη δυναμική και την ικανότητα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής. Πολύτιμοι συνεργάτες σε αυτή την προσπάθεια οι Δήμοι, οι τοπικοί φορείς και η τοπική κοινωνία της περιοχής παρέμβασης.

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει με θετικά μηνύματα, όρεξη και αισιοδοξία. Όχι από την αρχή, αλλά από την κατάλληλη θέση και με πολλές γνώσεις…τόσο η κοινωνία όσο και η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθούν για ακόμη μια φορά στις απαιτήσεις, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους και λειτουργώντας αναπτυξιακά.

Η περιοχή παρέμβασης του νέου LEADER είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η Τ.Κ. Αστακού.

Στο ακόλουθο αρχείο μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία, που έλαβαν οι προτάσεις, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-clld-leader