ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

5ος  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 9, 5 ΧΛΜ. «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»

«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1829)»

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΜΑΙΟΥ 2011

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Α.Σ.Ο.Ν. (Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου) «ΕΠΑΧΤΟΣ» και το Σ.Μ.Υ Ναυπάκτου «Lepanto»  διοργανώνουν τον

 

5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, μήκους 9,5 χλμ., «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»

 

στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της «Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου (18 Απριλίου 1829)». Παράλληλα, θα διεξαχθεί και αγώνας 2.200 μ. για συμμετοχή νέων μικρότερης ηλικίας ή οποιουδήποτε άλλου το επιθυμεί.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής:         Κυριακή 01 Μαίου 2011

 

Τόπος Διεξαγωγής: Ναύπακτος – Πλατεία Λιμανιού ( Αφετηρία και Τερματισμός).

Ώρα εκκίνησης: 11.00 π.μ. για τα 2.200 μ. και 11.30 π.μ. για τα 9.500 μ.

 

Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα των 9,5 χλμ. έχουν άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Τα άτομα μικρότερης ηλικίας τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους. Οι μαθητές των σχολείων θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στους καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου τους, που θα επισυνάπτεται με την αίτησή τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν ιατροί και ασθενοφόρα.

 

Αίτηση συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν με συγκεντρωτικές καταστάσεις (ονομ/μο, όνομα πατρός, ημ/νία γέννησης, σύλλογος) από τους Συλλόγους Δρομέων και Αθλητικούς Συλλόγους. Όσοι δεν ανήκουν σε Σύλλογο θα δηλώνουν αυτοπροσώπως συμμετοχή στο Δημαρχείο Ναυπάκτου, (Ιλ. Τζαβέλλα 37) απ’ όπου και θα προμηθευτούν την αίτηση. Διαφορετικά η αίτηση θα υποβάλλεται μέσω e-mail: gkatsampas@gmail.com ή με φαξ στο 26340-38552.Διαφορετικά η αίτηση θα υποβάλλεται μέσω email: gkatsampas@gmail.com ή με φαξ στο 26340-38809. Επίσης, τηλέφωνα για διευκρινήσεις είναι: 6979983098 κος Δημ. Καραχάλιας και 2634038065 κα Σίσυ Υφαντή  

Επίσης την αίτηση θα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι και από τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.nafpaktos.gr και www.nafpaktia.com όπου και θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα. Επίσης μπορούν να ανατρέξουν και στις ιστοσελίδες www.runningnews.gr και www.lepantorunners.gr   Οι σχολικές αιτήσεις θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά

 

Προθεσμία υποβολής αίτησης μέχρι και Σάββατο 30 Απριλίου 2011 ώρα 13.00

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την έγκαιρη έκδοση των αποτελεσμάτων,  οι αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές μετά την παραπάνω προθεσμία-ημερομηνία και όσοι προσέλθουν εκπρόσθεσμα θα γίνονται δεκτοί (θα παρέχεται δηλ. τροφοδοσία, ιατρική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλιο τερματισμού) αλλά δεν θα υπολογίζονται στην έκδοση αποτελεσμάτων.

Ιατρική Κάλυψη: Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο χώρο της εκκίνησης θα βρίσκονται γιατροί και φυσιοθεραπευτές πριν και μετά τον αγώνα. Επίσης θα  υπάρχει και η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος Τροχαίας  Ναυπάκτου καθώς και το Λιμενικό Σώμα  σε όλη τη διαδρομή.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού: Καθ’ όλη τη διαδρομή θα παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στο 4ο χλμ.  και στο 7ο χλμ. νερό και ισοτονικό.

Δυσκολίες Διαδρομής: Μετά τα 5.500 μ. συναντάμε έντονη ανηφόρα απόστασης 500 μέτρων και αμέσως μετά κατηφορική κλίση απόστασης 1.200 μέτρων.

Κατηγορίες Αθλητών άνω των 18 ετών:

Άνδρες: 18 – 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 – 69 ετών, 70και άνω.

Γυναίκες: 18 – 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και άνω.

Κατηγορίες Μαθητών: Λύκεια: 16-17 & 18 ετών, Γυμνάσια: 13,14 & 15 ετών και Δημοτικά 12 ετών και κάτω.

Απονομή Επάθλων: Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού, στην πλατεία  Λμανιού. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν  αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Έπαθλα: Κύπελο θα απονεμηθεί στους 3 πρώτους και πρώτες της Γενικής κατηγορίας. Επίσης, κύπελο θα απονεμηθεί στον πρώτο και χαρακτηριστικά μετάλλια στους 3 πρώτους ανα κατηγορία και, τέλος, θα βραβευθεί με αναμνηστική πλακέτα η πολυπληθέστερη ομάδα-σύλλογος-σωματείο.

* Αθλητές που βραβεύτηκαν δεν ξαναβραβεύονται για δεύτερη φορά

.

Για τους συλλόγους

                 

                                                                Α.Σ.Ο.Ν.                                                  ΣΜΥ LEPANTO

                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                  ΝΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                          ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΕΣ